Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrıldık, kabul, kalbim

Kabul Et Kalbim Biz Ayrıldık

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kabul Et Kalbim Biz Ayrıldık

Parcalanırım yüreqimde bak her zerrem ayrı yerlerde

Sevdansız geçen herdakikaya kaç günah adadım ben Kaç kez yıktım kendi ellerimle kurduğum şehirleri,kaç kez pes ettim son raundlarda Her bitişimin ardından kaç başlangıç geldide ittim ben elimin tersiyle Tertemiz gökleri koydum hayallerine Ağzıma almadım sensizliği Yüreqime koymadım Ve kaçkez inandırdım senin siyah sevdana benim pembe sevdamı Olmadı cantanem olmadı

Her rüyada gerçek payı var derlerdi her rüyada Dün yatağıma yattım hayalinle Sımsıkı sarıldım "Uyudum-uyanamadım" Başlamadan bitti rüyam Ne eğrisi ne doğrusu,hepsini aldı gotürdü benden

Bir tek benimdi yüreğin hani Hani gitmezdin ellere,bırakmazdın beni,bırakamazdın Çok seviyordun,unutamazdın
Yoktu gücün bir sevdaya daha,ilk ve sondum hani hani,hani,hanii
Gücü olmayan adam arkasına bile bakmadan gitti bak Yüreğimi acıta acıta,kırıklarıma basa basa ellere gitti
Ne farkeder şimdi sensiz hayat ha yaşamak,ha ölüm
Üstü kapalı yalnızlığımı kanattın sen gidişinle Başkalarında duydum unutulduğumu
Alışığım ben unutulmaya bilirsin Ama ,insanı en çok sevdiği unutunca acırmış yüreği
Çok acıttığında öğrendim

Ve biz sevgili,biz bir tuvaldeki iki uyumlu renk olamadık Sen bana tez ben sana Ressamın bir dokunuşuydu benim yüreqimdeki mutluluk Belki boya adiydi bilemedim Acıdı yürek,acıttı Hiç düzelmediki zaten Hep bir taş yollara,hep geçilecek engebe Olmadı cantanem hiç bir zaman olmadı
Beklenmeyen gidişinle birdaha toplanmamak üzere dağılıyorum sevgili Çıkmıyor yüreğimin dışına,kendi içimde dağılıyorum Dokunmuyor sana,acıtmıyor
Yüreğin bir tek benimdi sevgili,öyle sandım
Yalnızlığımın katsayısını sayacak gücümde yok zaten
Olmadı cantanem olmadı
Yüreğin benim olamadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com