![]() |
Bin Misket |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bin MisketYaşlandıkça Cumartesi Sabahlarından Daha Fazla Zevk Alıyorum ![]() ilk Uyanan Kişi Olmanın Getirdiği Sessiz Yalnızlık Yada işte Olmak Zorunda Olmamanın Sağladığı Sınırsız Mutluluktur ![]() Her iki Durumda da, Cumartesi Sabahının ilk Bir Kaç Saati En Zevk Aldığım Anlardır ![]() Birkaç Hafta Önce,Bir Elimde Buharı Tüten Bir Fincan Kahve, Diğer Elimde Gazete ile Mutfağa Doğru Gidiyordum ![]() Sıradan Bir Cumartesi Sabahı ile Başlayan Gün, Hayatın Zaman Zaman Bize Verdiği Derslerden Biri Haline Geldi ![]() Size anlatayım ![]() Cumartesi Sabahları Yayınlanan Bir Sohbet Programını Dinlemek için Radyonun Sesini Açtım ![]() ![]() Tom Adında Biriyle "Bin Misket" Hakkında Konuşuyordu ![]() Söylediklerini Merakla Dinlemeye Başladım ![]() "Tom, işinle Çok Meşgul Gibi Görünüyorsun ![]() ![]() Ama Aileden Ve Evinden Bu Kadar Uzak Olmak Çok Ayıp ![]() Genç Bir Adamın iki Yakasını Bir Araya Getirmek için Haftada Altmış Veya Yetmiş Saat Çalışmak Zorunda Kalmasına inanmak Gerçekten Zor ![]() Kızının Dans Gösterisini Kaçırmış Olman Gerçekten Çok Yazık ![]() Ve Devam Etti ![]() ![]() ![]() Senin Anlayacağın, Bir Gün Oturdum Ve Biraz Aritmetik Yaptım ![]() Ortalama Bir Kişi Yetmiş Beş Yaşına Kadar Yaşar ![]() Biliyorum, Bazıları Daha Çok Bazıları da Daha Az Yaşar ![]() ![]() Ortalama Ömre Sahip Bir insanın Tüm Yaşamında Sahip Olacağı Cumartesi Sabahı Sayısı Olarak -3900- rak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün Bunları Ayrıntılı Olarak Düşünmeye Elli Beş Yaşında Başladım ![]() ![]() ![]() Sonra, Düşünmeye Başladım ![]() Yaşayacağım Cumartesi Sayısı Sadece Bin Adet Olacak ![]() Bir Oyuncak Dükkânına Gittim Ve Elindeki Tüm Misketleri Aldım ![]() Bin Adet Misketi Bir Araya Getirmek için Üç Tane Daha Oyuncak Dükkanı Ziyaret Ettim ![]() Büyük, Şeffaf Bir Kabın içine Hepsini Doldurdum ![]() O Günden Sonra, Her Cumartesi Bir Tane Misket Aldım Ve Attım ![]() Misketlerin Azaldığını Gördükçe, Hayatımdaki Önemli Şeyleri Daha Fazla Düşünmeye Başladım ![]() ![]() Programı Kapatmadan Ve Güzel Karımı Sabah Kahvaltısı için Dışarıya Çıkarmadan Önce Son Bir Şey Daha Anlatacağım ![]() Bu Sabah, Kabın içindeki Son Misketi de Aldım ![]() ![]() Hepinizin Kullanabileceği Şey; Biraz Daha Fazla Zamandır ![]() |
![]() |
![]() |
|