Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bin, misket

Bin Misket

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bin Misket

Yaşlandıkça Cumartesi Sabahlarından Daha Fazla Zevk Alıyorum Belki de Bunun Sebebi

ilk Uyanan Kişi Olmanın Getirdiği Sessiz Yalnızlık Yada işte Olmak Zorunda Olmamanın Sağladığı Sınırsız Mutluluktur

Her iki Durumda da, Cumartesi Sabahının ilk Bir Kaç Saati En Zevk Aldığım Anlardır

Birkaç Hafta Önce,Bir Elimde Buharı Tüten Bir Fincan Kahve,

Diğer Elimde Gazete ile Mutfağa Doğru Gidiyordum

Sıradan Bir Cumartesi Sabahı ile Başlayan Gün, Hayatın Zaman Zaman Bize Verdiği Derslerden Biri Haline Geldi

Size anlatayım

Cumartesi Sabahları Yayınlanan Bir Sohbet Programını Dinlemek için Radyonun Sesini Açtım Altın Sesli Yaşlı Bir Adamın Konuştuğunu Duydum

Tom Adında Biriyle "Bin Misket" Hakkında Konuşuyordu

Söylediklerini Merakla Dinlemeye Başladım

"Tom, işinle Çok Meşgul Gibi Görünüyorsun Eminim iyi Maaş Alıyorsundur

Ama Aileden Ve Evinden Bu Kadar Uzak Olmak Çok Ayıp

Genç Bir Adamın iki Yakasını Bir Araya Getirmek için Haftada Altmış Veya Yetmiş Saat Çalışmak Zorunda Kalmasına inanmak Gerçekten Zor

Kızının Dans Gösterisini Kaçırmış Olman Gerçekten Çok Yazık"

Ve Devam Etti "Sana Bir Şey Anlatacağım Bu, Bana Önceliklerim Konusunda Daha iyi Bir Bakış Açısına Sahip Olmamda Yardım Etti

Senin Anlayacağın, Bir Gün Oturdum Ve Biraz Aritmetik Yaptım

Ortalama Bir Kişi Yetmiş Beş Yaşına Kadar Yaşar

Biliyorum, Bazıları Daha Çok Bazıları da Daha Az Yaşar Ancak, Ortalamada insanlar Yetmiş Beş Yaşına Kadar YaşarYetmiş Beş'i Elli iki ile Çarptım Ve

Ortalama Ömre Sahip Bir insanın Tüm Yaşamında

Sahip Olacağı Cumartesi Sabahı Sayısı Olarak -3900- rak Ulaştım Tom, Şimdi Beni iyi Dinle En Önemli Kısmına Geliyorum

Bütün Bunları Ayrıntılı Olarak Düşünmeye Elli Beş Yaşında Başladım" Ve Devam Etti "Bu Yaşıma Kadar iki Yüz Seksenin Üzerinde Cumartesi Yaşadım

Sonra, Düşünmeye Başladım Eğer, Yetmiş Beş Yaşına Kadar Yaşarsam,

Yaşayacağım Cumartesi Sayısı Sadece Bin Adet Olacak

Bir Oyuncak Dükkânına Gittim Ve Elindeki Tüm Misketleri Aldım

Bin Adet Misketi Bir Araya Getirmek için Üç Tane Daha Oyuncak Dükkanı Ziyaret Ettim Bunları Eve Getirdim Ve Atölyemdeki Radyomun Yanında Duran

Büyük, Şeffaf Bir Kabın içine Hepsini Doldurdum

O Günden Sonra, Her Cumartesi Bir Tane Misket Aldım Ve Attım

Misketlerin Azaldığını Gördükçe, Hayatımdaki Önemli Şeyleri Daha Fazla Düşünmeye Başladım Hiçbir Şey, Dünyadaki Zamanınızın Akıp Gittiğini Seyretmek Kadar Önceliklerinizi Düzene Sokmanıza Yardım Edemez"

Programı Kapatmadan Ve Güzel Karımı Sabah Kahvaltısı için Dışarıya Çıkarmadan Önce Son Bir Şey Daha Anlatacağım

Bu Sabah, Kabın içindeki Son Misketi de Aldım Eğer Önümüzdeki Cumartesiye Kadar Yaşarsam, Bana Biraz Daha Zaman Verilmiş Olacak

Hepinizin Kullanabileceği Şey; Biraz Daha Fazla Zamandır"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com