Tabir-İ Caizse Bitti İşte |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tabir-İ Caizse Bitti İşteBiliyordum böyle olacağını Bile bile denemiştim zaten Yapamıyacaktım ben Boşa geçen zaman![]() Boşa geçen umutlar![]() Boşa verilen sözler![]() Hepsi benim yüzümden kuş olup uçtu sanki Nasıl başladı anlamadan bitirmiştim Sonu yok Ucu bucağı yok Anlamı yok Bitti işte![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ne söylense nafile Bir daha denemez olsaydım keşke![]() Keşke diye diye bi hal oldum nedense Pişman değilim yinede![]() "Seviyordum " öyle sanmıştım belkide![]() Herşey yalanmış meğerse![]() Sevmek yalan![]() Özlemek yalan![]() Gözler yalan![]() Hayat yalan![]() ![]() Bitti işte![]() ![]() ![]() Ucuz kurtuldum belkide Bağlanmdan bitirmek en iyisiydi hem senin hemde benim için Belli etmemeye çalışıyordum ama içten içe ağlıyordum sanki![]() Yok!Olamaz Bu sen olamazsın! diyordu içimden biri![]() Artık ne yaptığımı bile bilmiyordum Anlamsızca sadece susuyordum Herzaman yağtığım gibi yani![]() Alışkın beden alışkın yürek alışkın sözler![]() Kalemimde hazır zaten böyle şeyler yazmaya![]() Hemen eli gider ben istemesem de Neyse ![]() Ötesi yok Bitti işte![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakışlarını gördükçe hançer saplanıyor sanki yüreğime ![]() Neden yağtığımı bilmeden anlamadan başlamıştım bikeresinde![]() Baştan belliydim zaten Anlaşılıyordu halimden![]() Bi sen anlamamıştın beni![]() Bi gözlerin anlamamıştı![]() Onlar anlasa bukadar zor olmayacaktı ! "Git" demek zordu "Bitti" demek en zoru![]() Ama demiştim en sonunda ![]() Söylerken gözlerine bakmak istemedim Hatta bundan sonra hiç bakamadım Çiçeklerim soldu gene Saldı yaprakları![]() Damlalar düşmeye başladı Uzatmaya gerek yoktu zaten Ya sen ya ben bi şekilde sonuna getirecektik Belki kısaydı bizimkisi![]() Farklı olucak derken bambaşka olup çıkmıştı sanki![]() Pişmanlık hissetmiyorum hissetmem de! Tabir-i caizse bitti işte ! ! |
|
|
|