Yalnızlık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
YalnızlıkYalnızlık Yazısı - Yalnızlık İlknur Uzunöner - İlknur Uzunöner Yazıları İçimde isyan fırtınası var Yalnız ve sessizim son günlerde Neden bilmiyorum ama ölümün daha da fazla yaklaştığını hissediyorum ve sabırla bekliyorum ona kavuşmayı Mutluluk kapıları açılacak çok yakında hissediyorum bir nefes kadar kısa olan ömrümün noktalanacağını![]() Çok az kaldı sonsuz yolculuğa,içimde farklı bir heyecan var,anlatamadığım hisler,dökemediğim gözyaşları,dilim tutuluyor her kelimede Ölümü anlatamıyorum,hep bir şey mani oluyor ellerime gözlerime ve dilime Ruhumu kilitliyor bir zincire vuruyor sonra bir kayaya bağlayıp atıyor en yüksek uçurumlardan![]() Konuşmama engel her dakika,her saniye;saatlere vuramıyorum zamanı bir türlü Çok yakın nefes gibi adeta;öleceğimi hissediyorum Biraz daha yaklaştığını hissediyorum ama tarifi mümkün değil işte Ona kavuşmana çok az kaldı diyor içimdeki çocuk,kalbimdeki ses Ben de mutlu oluyor ve sabırla bekliyorum sonsuz yolculuğumu![]() Sonsuza kadar sürecek bir hayat bekliyor beni orada ve en gerçek mutluluk Ölümün sesini duyuyorum gözlerimi her kapadığımda,sahne bitecek birazdan,son alkışlar;duaları olacak sevenlerimin Gideceğim ve bitecek bu yalnızlık![]() İlknur Uzunöner |
|
|
|