![]() |
Aşkı Alerji Öldürür |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkı Alerji ÖldürürAşkı Alerji Öldürür Yazısı - Aşkı Alerji Öldürür Tuna Kiremitçi - Tuna Kiremitçi Yazıları Her gün seni izliyorum dedi kadın: “Yemek yemeni, uyumanı, konuşmanı ![]() ![]() ![]() Adam meraklanmıştı: “Sonra ne oluyor?” “Ne olacak, daha da çok gıcık oluyorum!” “Ah sevgilim, desene bana alerjin var ![]() İşin aslı, şu dünyadaki aşkların yüzde 90’ının bitiş nedeni hemen hemen aynı: Alerji ![]() Geri kalan yüzde 10 da aslında aşk falan değil zaten ![]() ![]() Aşk katili alerjiler altıncı ayda oluşmaya başlar ![]() ![]() Hele nikâhla beraber, bünyeyi ele geçirmeye koyulurlar ![]() ![]() ![]() Mesela, kocanız diş macununu ortadan sıktıysa, bu eylem zihninizde hemen çarpılır sonsuzla ![]() Diş macununu ortasından sıkan adam gider, yerine “diş macununu ebediyen ortasından sıkacak olan adam” gelir ![]() Karşı karşıya konmuş iki ayna düşünün, işte öyle ![]() ![]() Ya da gece başının ağrıdığını söyleyen karınız, “sonsuza kadar başı ağrıyacak kadın” olur ![]() Aynaya bakıp sorarsınız kendinize: “ne yani, hep böyle mi yaşayacağım?” İşte hafiften kaşınmaya başladınız bile ![]() Diş macunu ve baş ağrısı masum şeyler olmaktan çıkıp alerjik belirtiler haline geldi ![]() Erken teşhis edilmezse ilişkiyi kanser gibi saracaklar ![]() ![]() Birbirinin fikirlerine alerjisi olan çiftler konuşamaz mesela ![]() ![]() Bu gözler, Acun’un yarışmasını seyrederken boşanmanın eşiğine sürüklenen çiftler gördü ![]() Birbirinin vücuduna alerjisi olan çiftlerse sevişemez ![]() ![]() Alerji zamanla diğerinin nefes almasına bile katlanamaz hale getirir onları ![]() Sonunda yavaş yavaş kopar, aynı çatı altında iki yabancıya dönüşürler ![]() Çözüm tabii ki erken teşhis ![]() ![]() “İşte bir alerji başlangıcı, hadi beş dakika ayırıp şunun başını ezelim!” demek ![]() Konuşmak, anlaşmak, şefkati ve halden anlamayı zinhar elden bırakmamak ![]() Yoksa o küçümsediğimiz alerjiler kartopu gibi büyüyüp iner tepemize ![]() ![]() Tuna Kiremitçi |
![]() |
![]() |
|