![]() |
Olsaydın Şimdi Yanımda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olsaydın Şimdi YanımdaOlsaydın Şimdi Yanımda Yazısı - Olsaydın Şimdi Yanımda Sepkin Coşkun - Sepkin Coşkun Yazıları Mayısın ikinci pazarı benim en gamlı günümdür ![]() Çocuklarım; çiçeklerle ve küçük hediyeler eşliğinde beni ne kadar sevdiklerini söylerken, ben onlara sarılır ve hep ağlarım ![]() Bilirler içimdeki kanayan yarayı, hiç bir şey söylemeden bakarken gözlerime bir daha söylerler beni ne çok sevdiklerini ![]() O gün; ''Değmen benim gamlı yaslı gönlüme'' türküsünü çalar gönlüm bağıra bağıra ![]() Kırmızı güller alır, odamın en görünür yerine koyarım ve her gelip geçtikçe annemi görürüm onların kırmızısında ![]() Kokusunda ise yine annem kokar ![]() Bütün gün gözlerim buğuludur, gözünün üstünde kaşın var deseler, ağrıma gider yine ağlarım ![]() Hep içimden, ''Anneciğim, bu güller sana anneler günün kutlu olsun ![]() ![]() Yoksa bir kazak mı alsaydım şöyle yünlüsünden ![]() Serin midir oralar, üşüyor mudur? Ya da ayağına yün çoraplar ![]() Canım annem, yokluğun bir hançer gibi saplanırken yüreğime,her yıl bu gün biraz daha fazla acıtır içimi hasretin ![]() Dünya'nın en güzel çiçekleri feda olsun sana ![]() Ah, şimdi yanımda olsaydın şöyle sıkı sıkı kucaklasaydım, koklasaydım gül yerine seni ve o hiç tanıyamadığım yanaklarından bir daha, bir daha öpmezmiydim ![]() Olsaydın yanımda, yattığın yerdeki soğuk toprakları okşamaz ellerinden öperdim ![]() Biliyorum hep benimlesin ![]() seni çok seviyorum annem, bak bu güller senin için ![]() Hadi, uyan artık ![]() ![]() ![]() Ne olur annelerimizin kıymetini bilelim sonra çok geç oluyor ![]() ![]() ![]() Sepkin Coşkun |
![]() |
![]() |
|