Smyrna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
SmyrnaSmyrna Yazısı - Smyrna M Ali Gökhan - M Ali Gökhan YazılarıBiriciktir annesinin kuzusu ![]() ![]() ![]() El bebek gül bebek,pamuklara sarılarak büyütülür ![]() ![]() ![]() Her dediği yapılır evin küçük reisinin ![]() ![]() ![]() Şimdi çizmemi yalayarak temizleyen reis, yer bezlerinin reisi ![]() Anasının kuzusu,benim basıp geçtiğim paspas![]() ![]() ![]() Aslında teşekkür ederim annene ![]() ![]() Seni iyi bir paspas,iyi bir köle,iyi bir hizmetkar olarak yetiştirdiği için![]() ![]() Ne de olsa 25 yaşına kadar seni O yetiştirdi![]() ![]() Nasıl öğretti sana köle olmayı? Yoksa genlerinizde var da yeni birşey öğretmedi mi?Bir evin bir tanesi,annesinin kuzusu,önümde yere kapanmış zavallı! Bazı mazoşistler bana şunu diyor:Ben mazoşistim ama iyi eğitimliyim,beni boyun eğdirmek zordur ![]() Kesinlikle iyi eğitimlisin,ayaklarımı öpmek için yalvarmaya iyice eğitilmişsin![]() ![]() ![]() Neden ben hiç kimsenin ayağını öpmeye kalkışmıyorum? Bunun için arzu duymuyorum ![]() Ama sen bunu arzuluyorsun![]() ![]() ![]() Bunun için kodlandın ya da annen seni bu şekilde eğitti ![]() Sen busun!Gururlu mazoşist en güldüğüm tiptir ![]() ![]() Tek amacı benden hakaret işitmek, dayak yemek![]() ![]() Ama gururlu![]() ![]() Sanki kral olmaya talip![]() ![]() ![]() Herkes konumunu sahiplenmeli ![]() Sen değil miydin eve misafir geldiğinde ince çoraplı ayaklarına içi giden,sen değil miydin apartman boşluklarında gizlice ayakkabı koklayan,güzel öğretmenini izlerken ders dinleyemeyen!Yıllardır aradığın benim ![]() ![]() Egoların bana mı dikleşti birden?Kim çekecek beni? Dilim çekilmez!Şeytan gibi dilim!Hadi beni çekti,ayakkabımı çeker mi?Ben çekecek değilim ya ![]() ![]() ![]() Dili sertleştirmek ''senden nefret ediyorum'' gibi basit bir cümle ile olabilir ![]() ![]() Peki o dil ayakkabımı çekerken bu kadar sert olabilir mi?Topuğumun ayakkabı ile birleştiği yerde duracak ,ayağımı ayakkabıma sokacak kadar?Eskiden ''kereta'' derlermiş ![]() ![]() Seni kereta,çıkart dilini,madem beni çekemiyorsun ayakkabımı çekmeye yara ki bir işlevin olsun!Çektiğin acı değil, topuğumun tadı olsun ![]() ![]() Acıdı mı? Çeker alırım ben acılarını ![]() Dilin topuğumla ayakkabım arasında acısın, bırak![]() ![]() Başka bir türlü acımasın ki sende acıtılma! Acıtma ![]() ![]() ![]() Smyrna'nın en çok neresini seversiniz? Sakın kordon deyip baygınlık geçirmeyin bana ![]() ![]() ![]() 2 yıl önce yeniden gittim ![]() ![]() Ne kadar değişmiş Smyrna'm![]() ![]() ![]() İnciraltı'na koşturdum önce,balıkçı Ali Amca'yı bulmak için ![]() ![]() Tanrım heryer alışveriş merkezi olmuş![]() ![]() ![]() Tahta bir klübe,2-3 sedir,4-5 tava ve tabaktı Ali Amca'nın yeri ![]() ![]() Kendin pişirir kendin yer,bulaşığını kendin yıkar,kasaya parayıda kendin koyardın![]() ![]() En azından Bornova aynıdır dedim,atladık Bornova'ya ![]() ![]() Eeee Dıgıl nerede?Takıl nerede? Ne sevişgen tiplerdi Nükhet Abla ve Tayfun Abi![]() ![]() Sabahın köründe telefon ederler,Dilek cafe Dıgıl sana emanet bizim işimiz var deyip,4-5 saat sonra yarı kurutulmuş saçlarla gelirlerdiHerşey değişmiş,kala kala Quartz'ta Ciğer ile Beri Bar'daki Kahtalı kalmış ![]() ![]() ![]() Özlemişim Ermeni mezarlığının otomatik ışıklarını yakmayı ![]() ![]() ![]() Quartz'da barın en solu benim sandalyemdi ![]() ![]() Gece on gibi tamda Hüseyin Turan dinlerken çalmıştı telefon![]() ![]() Cin fizimden de daha iki yudum almıştım![]() ![]() Müthiş bir hareketlenme oldu birden,tüm garsonlar sopalar çıkartıp koşmaya başladı![]() ![]() Bornova'yı bilenler bilir,Beri Bar o zamanlar Adonis'di![]() ![]() Merak ettim,herkes merak etti![]() ![]() Gittik arkalarından![]() ![]() Yerde yatan kanlar içinde iki adam gördük![]() ![]() Sokaktan rastgele geçen sarhoş iki serseri tarafından bıçaklanmışlar![]() ![]() Öldü Sinan Abi![]() ![]() Ne güzel bir eşi ve kızı vardı![]() ![]() Ne çok gurur duyardı onlarla![]() ![]() Serserileri ne reelde ne de internette sevmedim o günden sonra,nefret ettim![]() ![]() ![]() Aynı sandalyeye oturunca bomboş baktım bara ![]() Ne semahlar ne de deyişler kalmış aklımda![]() ![]() Acılar hatırlanıyor demek ki öncelikle![]() ![]() Oysa her gecenin bitişi Ahmet Arif'le yapılırdı,hatırlayamadım bunu![]() ![]() ![]() Smyrna'm hiç hoş karşılamadı beni ![]() ![]() Tek çare kaldı![]() Tuttum eşimi,git kırmızı şarap al dedim,gece 03:00'de yolcuyuz![]() ![]() Sabah 4 de girilir Kuşadasında Kızlar Plajına![]() ![]() Şarapsız girilmez![]() Denize oturur ve şarabını içersin![]() ![]() Kırmızı![]() ![]() Hayır kaliteli değil Smyrna'da Evin içilir,köpek öldüren![]() ![]() ![]() Merak etmeyin eşim içince ölmedi,size de birşey olmaz ![]() Efsaneymiş![]() ![]() ![]() M Ali Gökhan |
|
|
|