Oldisya İi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oldisya İiOldisya II Yazısı - Oldisya II Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Oldisya, zamansız düş'tün düşlerime Sebepsiz böldün uykularımı Yalansız sevdin beni Yok yere her gece geldin düşlerime Sana yer yok yüreğimde Oldisya Sensizliği armağan ettin sen bana![]() ![]() Sen bende ki yerini sensizlikle dolduralı uzun zaman oldu değil mi Oldisya![]() ![]() ? İşte o an sen yerini çoktan doldurmuştun Oldisya'm Düşlerimden düş'en düş gözlü kahramanım![]() ![]() Kalıp yer etmek yerine yüreğimde ; düşlerimin düş'en kahramanı olmayı sen seçmedin mi? Hangi günahın bedelisin sen Ben ne işledim ki sevmekten başka seni ; ki şimdi seni ödüyorum düşlerimde Oldisya![]() ![]() Düş git yine düşlerimden hadi![]() ![]() Ne işin var bu saatte düşlerimde Hiçbir düşe tutunamadın mı gecenin bu karanlık puslu mateminde![]() ![]() Senin neyin zam'anlıydı ki düşlerime düşüsün zamanlı olsun Her zaman en düş'ük halimi bekledin bende tutunmak için Gitmek için en ağlamaklı yanlarımı bekledin Bir baykuş misali güneşten korktun sen Oldisya![]() ![]() Her seferinde günün en karanlık anlarında çıktın karşıma Hiç benliğimi rahat bırakmadın ki ; gecenin matemi ile ölmeme izin vermedin ki![]() ![]() ![]() Engel oldun seni unutmama![]() ![]() Zamansız gitmek büyük bir günahtı belki de![]() ![]() Ve o yüzden başkalarının bedelini öderken engel oldun bana Kendimde ölmeme bile izin vermedin sen Oldisya![]() ![]() Rahatsız ettin beni en bakir günahlarım da![]() ![]() Devrik cümleler bile kurdurmadın bana ; onların bile anlamı oldun düşlerimde![]() ![]() ![]() Sen hiç ölemedin ki düşlerimde ![]() ![]() ![]() Öldüremediğimiz ne varsa ![]() ![]() ![]() ( ![]() ![]() )Gitme/li ![]() ![]() ![]() Erdem Kahraman |
|
|
|