Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşlerimde, yaşıyorum

Düşlerimde Yaşıyorum Seni

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşlerimde Yaşıyorum Seni

mucize ile ilgili sözler - mucize ile ilgili özlü sözler - perihan şimşek yazıları - sevgiliye güzel sözler - sevgiliye aşk sözleri

Sen Benim Mucizemsin

Perihan Şimşek Seni sevmek güzeldi mucizem ve sevildiğimi sanmakta öyleSen gözümde değişsende kalbim için aynısın,sen hala benim mucizemsin

Verdiğin hasarlara,hüzne,acıya inat,kimsenin duyamayacağı kadar sessiz ama kainatı inletecek kadar büyük bir haykırışla sesleniyorumSeni sevmek güzeldi mucizem ve sevildiğimi sanmakta öyleSen gözümde değişsende kalbim için aynısın,sen hala benim mucizemsinBilmiyorum şimdi neler yapıyorsun,kendi aleminde mutlu ve normal hayatını sürdürüyor musun?Ben dönemedim be canım o normal denen şeyeNereye dönersem döneyim sen çıkıyorsun önümeSana vedadan beri her gün şiirler,şarkılar,hayaller,sözler büyüttümKocaman oldular biliyor musun?Merakla bekliyoruz hepimiz,acaba tekrar kesişecek mi ömürlerimiz?

Bazı itiraflar gerçekten zor geliyor insanaSen en zor itirafım oldun benimSeni kendime itiraf ettiğimden beri tarifi olmayan yangınlardayımDeğil alevlerimle küllerimle bile bu koca şehir yanabilirBütün umutlarım bütün ümutsuzluklarımla eş oldular ama ben hala yalnızımKüçüğün her gece ağlıyor sen gülerkenİki güne iki ömür sığmış meğerBu küçük oda hayalinle uçsuz bucaksız bir cennet olmuş banaŞimdiyse yokluğunla daracık bir zindana döndü

Merak ediyorum,hangi yürek seni benim ki kadar sevdi,ya da sevebilir?Öylesine büyük ki sevdam,ağırlığından yürüyemez oldu bu zayıf bedenSen hiç aşktan sendeledin mi?Beni ah anlayabilsen biraz,şu an hayalinle değil yüreğinle ısınır olurdu bu ten

Öyle zordu ki imkansızı olabilire çevirme çabasıBunu biraz başarmış gibiydikYine yenildim hayata,sen şimdi olman gereken yerdesinTabi benimle değilDaha yaşadıklarımız yarım bile kalamadıO kadar çok kelime sana ulaşmadan tükendi kiZordu sevmek seni,severken de sensizliğe mecbur olmakGördüğüm en güzel rüyaydın sen ve her güzel rüya gibi kısa sürdü ömrümde ömrün,bitti uyandımŞimdiyse bu büyüleyici rüyanın etkisinde ,tahammülü olmayan bir acıyla kıvranıyorumÇok üzgünümÇünkü bir daha böyle bir düş asla göremeyeceğimSen gördüğüm ilk ve son yasak rüya olarak kalacaksın beynimle kalbimdeSeviyorum seni,hala hem de dahada şiddetlenerek her geçen günO kadar çok büyüdün ki içimde tışarı taşacaksın bir gün diye korkar oldumArtık kimseyi sevemiyorum,aşkla değilse de arkadaşça bileİşte öyle dolusun içimde,anlayacağın kimseye yer yok

Tanıyamadın beni,haklısın vermedim o fırsatı sanaMesela bilmezsin senBenim tüm duygularım ölesiye baskındırHiç bir duyguyu hafif yaşamadım yirmi beş yıllık ömrümdeO nedenle şanssızımKim bilir seni unutmak( yok yok seni zaten unutamayacağım)yada içimdeki fırtınanın şiddetini azaltabilmek kaç asra mal olacak benim içinKaç milyon hücre hayata veda edecek,kaç umut ışığı sönecek gözlerimdeAma kaç şiir,kaç ezgi hayat bulacak seninle bu tendeŞimdi bir tek hayalim varO da sana ait olan bu hayatları sana ulaştırabilmekOnlar senin için döküldü yürekten kaleme,oradan da tertemiz sayfalaraİnan içlerinde asla yalan ve riya yokOnlar gökyüzü kadar duru,dökülen yağmur damlaları kadar safDediğim gibi inşallah bir gün sana ulaşabilirlerKeşke ’ben de’ diyebilseydimAma ben sonsuza dek mahkumum seni unutmayaHayatında olmaması gereken tek insanım ne acıOysa herşeye rağmen sen de ihtiyaç duyduğum tek insansın ömrümde

Her güne seninle başlıyor ve seninle bitiriyorumGörmediğim yüzünle dolu milyonlarca hayale imza atıyorum her günAma ne yazık ki sen bende bu denli büyürken,ben her geçen saniye biraz daha küçülüyorumVarsın olsun be delikanlım,ben aşkın gergefinde dokumaya devam edeyim aşkınıAcım büyük ama memnunum seninle yaşamaktanDaha dur seninle yaşlanacak bir kalp var göğsümde

Yine de bilemiyorum tabiBelki sen de sevdin beni,sen de bu duyguların pençesinde kıvrandın benim gibiKendini bende bıraktında belki sen de beni alıp gitmişsindir uzaklarına

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com