![]() |
Olumsuzluklara Niyetliyim Alamam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olumsuzluklara Niyetliyim AlamamKişisel Gelişim Ve Olumsuzlukların Etkisi - Kişilik Gelişimini Zedeleyen Faktör Olumsuzluk Selam dostlar ![]() OLUMSUZLUKLARA NİYETLİYİM ALAMAM ![]() Oyununu öğretmek istiyorum ![]() Hani bazı insanlar vardır ![]() ![]() İçimizde büyürde büyür… Yıllar önce bir tanıdığımız bayan vardı ![]() Şaheser Teyze…Tek kelimeyle bir şaheserdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bayram günü Şaheser Teyze bizde yine ![]() Hepimiz teyakkuzda ![]() ![]() ![]() ![]() Ben şaşkın ve sevinmiş teşekkür ettim ![]() DURRRR ![]() ![]() Beğendin sanırım beni dedim ![]() Beğendim beğenmesine de: Tavus kuşları kendini çok güzel sanırlar ![]() ![]() Ben ayaklarıma bir baktım ![]() ![]() O günden sonra yıllarca açık ayakkabılar ve terlikler giymedim ![]() Ayaklarım çirkin diye ![]() Sonra bir gün bir arkadaşım ayaklarımı görmüş ![]() ![]() Baktım…Gerçekten de güzeldiler ![]() Ama ben yıllardır Şaheser’e kurban etmiştim onları ![]() Vardır böyle insanlar hayatınızda ![]() Tek lafıyla telkini veren, enerjinizi düşüren ![]() ![]() ![]() SENİN BU DEDİKLERİNİ ALAMAM ![]() BEN DIŞTAN GELECEK OLUMSUZLUKLARA NİYETLİYİM ![]() TEŞEKKÜRLER, AMA ALAMAM ![]() BEN OLUMSUZLUKLARA NİYETLİYİM ![]() SAKIN OLUMLULUK ORUCUNUZU BOZMAYIN ![]() BU TELKİNLERİ İÇİNİZE ALMAYIN ![]() BUNDAN SONRA 365 GÜN OLUMSUZLUKLARA NİYETLİYİZ… ![]() ![]() ![]() Yüksel Köksal-Yaşam Koçu |
![]() |
![]() |
|