![]() |
Ruhunuz Girişimci Mi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhunuz Girişimci Mikişisel gelişim testleri - kariyer - girişimci ruhu Ruhunuz Girişimci mi? Değil mi? Bazı insanlar girişimcidirler ve diğerleri ne zaman ne yapmaları gerektiğini başkalarının söylemesini beklerken, onlar meseleyi korkusuzca ele almaya gönüllüdürler ![]() ![]() ![]() 1- Hayattan sıkıldığımı hissediyorum ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 2- Başkalarının benim için bir şeyler yapmasını istiyorum a ![]() b ![]() c ![]() 3- İşimi doğrudan ilgilendirenler dışında çok sayıda konuya ilgi duyuyorum ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 4- Sosyal eğitici ya da dinsel bir topluluğun başkanı, önderi veya faal bir üyesi olmaktan zevk duyarım ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 5- Fırsat buldukça geleceğe yönelik uzun vadeli planlar yapıyorum ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 6- Yapılması gereken işler görüyorum ve onları söylenmeden, şikayet etmeden yapıyorum ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 7- Bir tartışma olduğunda sorunu çözen ilk kişi olmaya ve “sıkıntılı havayı dağıtmaya” çalışıyorum ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 8- Giyinme, yaşadığım çevre, finansal istikrar gibi konularla ilgili olarak hayatımı sürekli geliştirmeye çalışıyorum ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 9- Hayat ya da iş koşullarım konusunda sıkıcı şeyler bulduğumda, meseleleri iyileştirmeye çalışırım ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 10- Hayatım temel olarak “Umurumda değil” tavrı tarafından yönetilir ![]() a ![]() b ![]() c ![]() 11- Genel anlamda, kendimi utangaç ve/veya çekingen biri olarak nitelendiririm ![]() a ![]() b ![]() c ![]() CEVAPLAR 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() DEĞERLENDİRME 90-110: Bu aralıktakiler oldukça girişimcidirler ![]() ![]() ![]() 50-85: Girişimci adaylarının bulunduğu puan aralığıdır ![]() ![]() ![]() 0-45: Bu, başkalarının kendileri adına düşünmelerine izin vermeye gönüllü olanlar tarafından alınan zayıf bir puandır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|