Bu Akşam Yine Ağladım... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Akşam Yine Ağladım...Şu an tv,den izlediğim kadarıyla 4 askerimiz şehit,ağır yaralı olanlarda varmış ![]() Kurtulalım bu beladan değilmi!!!!! verelim gitsin ![]() ![]() ![]() verelim o zaman ![]() ![]() ![]() Eski bir maarif bakanımız vardı! Şu okullar olmasa ben maarifi çok güzel idare ederdim!! diyen ![]() Şimdide geldiğimiz nokta bu örnekmi olmalı!!Sen orduna saldır,zayıflat,sonra görev bekle!! Al sana açılım,Düşmanını iyi tanı derken,yönetenler kim!!! İçim sızlıyor çok şey yazmak istiyorun ama artık eski özgürlüğümüz yok ![]() ![]() herkesde artık gelinen noktadan pay çıkarmalı ![]() ![]() Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum,ailelerininde başı sağolsun ![]() ![]() Duygularım çok derin,çok şey yazmak istiyorum ama!!!!!!!!!! 1 kilo pirinç,1 kilo un alıpda bizleri böyle yönetimlere muhtaç edenlere alın size bedava un,bedava,pirinç,bedava kömür rahatmısınız???vicdanarınız varsa,sizin yerinizede ben öleyim!! Çanakkalede ölenler sizlere ders olmadıysa:::::::::: Ben öleyim,ben öleyimm ![]() Sizler bedavacalar,kendizinizi insan sayarak yaşayacaksanız![]() ![]() Bu kadarla kapatayın Çok, ama çok üzgünüm![]() O şehitler hepsi benim oğlumm,benimde başım sağolsun![]() ![]() ![]() Fakir olduklarından,askerliğe elverişli değildir raporuda alamadılar ![]() ![]() Türkiyedeki sistemle yüksek okullara giremeyeceğini anlayıp,babalarının paralarınla amerikalarda okuyamadılar![]() ![]() Belki pasaportları bile olmadı,ihtitaç duymadılar Onlar Türk,tü vatanında mutlu idiler![]() ![]() O şehitler benim için Mustafa Kemal,in askerleri ![]() ![]() ![]() |
|
|
|