Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağladım, akşam

Bu Akşam Yine Ağladım...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Akşam Yine Ağladım...

Şu an tv,den izlediğim kadarıyla 4 askerimiz şehit,ağır yaralı olanlarda varmış

Kurtulalım bu beladan değilmi!!!!! verelim gitsin

verelim o zaman

Eski bir maarif bakanımız vardı! Şu okullar olmasa ben maarifi çok güzel idare ederdim!! diyenŞimdide geldiğimiz nokta bu örnekmi olmalı!!

Sen orduna saldır,zayıflat,sonra görev bekle!!

Al sana açılım,Düşmanını iyi tanı derken,yönetenler kim!!!
İçim sızlıyor çok şey yazmak istiyorun ama artık eski özgürlüğümüz yok

herkesde artık gelinen noktadan pay çıkarmalı

Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum,ailelerininde başı sağolsun

Duygularım çok derin,çok şey yazmak istiyorum ama!!!!!!!!!!

1 kilo pirinç,1 kilo un alıpda bizleri böyle yönetimlere muhtaç edenlere

alın size bedava un,bedava,pirinç,bedava kömür rahatmısınız???vicdanarınız varsa,sizin yerinizede ben öleyim!! Çanakkalede ölenler sizlere ders olmadıysa::::::::::

Ben öleyim,ben öleyimmSizler bedavacalar,kendizinizi insan sayarak yaşayacaksanız

Bu kadarla kapatayınÇok, ama çok üzgünümO şehitler hepsi benim oğlumm,benimde başım sağolsun

Fakir olduklarından,askerliğe elverişli değildir raporuda alamadılarTürkiyedeki sistemle yüksek okullara giremeyeceğini anlayıp,babalarının paralarınla amerikalarda okuyamadılarBelki pasaportları bile olmadı,ihtitaç duymadılarOnlar Türk,tü vatanında mutlu idiler

O şehitler benim için Mustafa Kemal,in askerleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com