![]() |
Test Edin( Hayatınızda En Değerli Ne?) |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Test Edin( Hayatınızda En Değerli Ne?)Hayatınızda neyin değerli olduğunu biliyor musunuz? Testi uygulayın ![]() Çöldesiniz ve yanınızda aşağıdaki hayvanlar var: Aslan, inek, at, koyun ve maymun
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() temel ihtiyaclar cıktı yaaa buymuş benim herseyi kaybetme pahasına tuttuğum varlığım :))))) halbuki ben cölüde gectim oh artık bi bardak süt içerim diyodum :))))) tesekkürler Ergenekon
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
puslu
|
![]() bende bir aslan kaldı yalnızlığı sevmem güç olsun istedim yanımda ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() benim feda etme sıram; çocuklarım arkadaşlarım temel ihtiyaçlarım gururum oldu Geriye sadece hırslarım kaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rebellious23
|
![]() bendede aslan kaldı insan zaten ne için yaşar ki bazı değerler için gurur onur şeref gibi eğer bunlar yoksa o insanın yaşamasınında bir anlamı yok bence ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Geriye Sadece HırsLArım kALdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ctn_86
|
![]() Gurur,Çocuklarınız,Arkadaşlar,Temel ihtiyaçlar ![]() ![]() ![]() bitek hırslarımı alıorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
angelesdream
|
![]() benimde feda etme sıram şöyleymiş: arkadaşlarım ![]() temel ihtiyaçlarım:inek çocuklarım:maymun aslan:gurur kalan ise gururm oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
TEMUR38
|
![]() Alıntı:
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
alidayi
|
![]() ilk maymunu bıraktım ben oysa yavrularım için herşeyden vazgeçtim bile sona at kaldı yorgunum bi süre daha taşır beni diye |
![]() |
![]() |
|