Anlat İstanbul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlat İstanbulAnlat İstanbul Filmi - Anlat İstanbul Filminin Konusu - Anlat İstanbul Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostalji FilmlerAnlat İstanbul, İstanbul'da yaşayan insanların hikâyelerini alıyor, hikâyeleri masallara, insanları kahramanlara dönüştürerek anlatıyor Bir klarnetçi, bir fahişe, delirmiş bir kadın ve dahası, farklı 5 öyküyle sunuluyor Bu öykülerde, çok bilinen masallardan Fareli Köyün Kavalcısı, Pamuk Prenses, Külkedisi, Uyuyan Güzel ve Kırmızı Başlıklı Kız'ı esas alıyor![]() Yönetmen Ümit Ünal Kudret Sabancı Selim Demirdelen Yücel Yolcu Ömür Atay Yapımcı Erol Avcı Senarist Ümit Ünal Oyuncular Altan Erkekli Özgü Namal Mehmet Günsür Erkan Can Azra Akın Nejat İşler Vahide Gördüm Şevket Çoruh Güven Kıraç İsmail Hacıoğlu DJ Bülent Nurgül Yeşilçay Erdem Akakçe İdil Üner Fikret Kuşkan Yelda Reynaud Müzik Gökhan Kırdar Görüntü yönetmeni Mehmet Aksın Kurgu Mehmet Sucu Stüdyo TMC Dağıtıcı - Yapım yılı 2004 , Türkiye Çıkış tarih(ler)i 11 Mart 2005 Türkiye Süre 99 dk Dil Türkçe Filmin Bölümleri Fareli Köyün Kavalcısı ![]() Yönetmen: Ümit Ünal Oyuncular Özgü Namal Mehmet Günsür Erkan Can Altan Erkekli Pamuk Prenses Yönetmen: Kudret Sabancı Oyuncula Azra Akın asil suna Vahide Gördüm mehmet maşallah tekin Çetin Tekindor Nejat İşler Külkedisi Yönetmen: Selim Demirdelen Oyuncular Yelda Reynaud Güven Kıraç Şevket Çoruh İsmail Hacıoğlu Hasibe Özlem Eren Selen Uçer VJ Bülent Uyuyan Güzel Yönetmen: Yücel Yolcu Oyuncular Nurgül Yeşilçay Selim Akgül Erdem Akakçe Mazlum Çimen Kırmızı Başlıklı Kız Yönetmen: Ömür Atay Oyuncular İdil Üner Fikret Kuşkan Ahmet Mümtaz Taylan Serkan Ercan Ece Hakim |
|
|
|