Biberli Pazı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biberli PazıMalzemeler: 800 g pazı, yeşil soğan, 1 kırmızı biber, 1 diş sarmısak, 1-2 çorba kaşığı zeytinyağı, 2 kaşık krema, 1 kaşık limon suyu, tuz, acı biber ![]() tarifi 1 Pazıları yıkayıp, yaprak ve saplarını kıyın Soğanları ayıklayarak yıkayın ve doğrayın Biberi küp halinde kesin Sarımsağı ezin![]() 2 Yağı kızdırın, sarımsağı ve soğanı sote edin Biberi ve pazı saplarını ilave edin, tekrar 2 dakika sote edin Kıyılmış yaprakları atın, tencerenin kapağını kapatın, 5 dakika pişmeye bırakın![]() 3 Kremayı, limon suyunu dökün, tuzunu biberini ayarlayın Kepekli makarna ile servis yapın
|
|
|
|