Peynirli Hindi Bonfile |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peynirli Hindi BonfilePeynirli Hindi Bonfile Tarifi - Peynirli Hindi Bonfile Yapılışı - Banvit Tarifleri - Banvit Yemek Tarifleri - Pişirme Talimatları ![]() Hazırlama süresi: 25 dakika Miktar: 4 kişilik İçindekiler: 4 adet Banvit Hindi Bonfile 1 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı tarhun (ince kıyın) 150 gr krem peynir 2 adet küçük boy domates (ince halka kesilmiş) Tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Zeytinyağını etlerin üzerine gezdirip, her taraflarına bulayın ve karabiber serpin ![]() Tarhunun yarısı ve krem peyniri çatalla ezerek iyice karıştırın Etlerin üzerine paylaştırın ve çatalla düzelterek her taraflarına yayın![]() Üzerlerine domates dilimlerini yerleştirin Önceden ısıtılmış 200°C fırında, etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 20-25 dak pişirin![]() Üzerlerine kalan tarhunu serpin ve arzu ederseniz haşlanmış patatesle birlikte servis yapın
|
|
|
|