![]() |
Piliç Buğulaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç BuğulamasıPiliç Buğulaması Tarifi - Piliç Buğulaması Nasıl Yapılır - Piliç Buğulaması Malzemeleri Malzemeler 5 parça kemiksiz piliç göğüs eti 2 çorba kaşığı margarin 2 adet orta boy soğan (ince kıyılmış) Yaklaşık bir su bardağı konkase domates 2 adet çarliston biber (ince kıyılmış) 2 su bardağı tavuk suyu Çeyrek limonun suyu Yarım demet maydanoz (ince kıyılmış) Yapılışı Hazırlık: Bir tencerede tavukları haşlamaya yetecek kadar tuzlu su kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|