Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, taze, yüzüklü

Yüzüklü Taze Fasulye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yüzüklü Taze Fasulye





Malzemeler :



100 gr fasulye

2 iri boy havuç

1 soğan

2 domates

15 su bardağı su

Yarım çay bardağı zeytinyağı

tuz




Hazırlanışı:


Havuçları yıkayıp, kazıdıktan sonra 3 cm eninde parçalara keserek bir tencerenin içerisinde yaklaşık olarak 20-25 dk haşlayın Havuçlar haşlandıktan sonra içlerini oyarak yüzük haline getirin


Daha sonra ayıklayıp, yıkamış olduğunuz fasulyeleri havuçların içine, aldığı kadar yerleştirin Bu arada haşlarken havuçların çok fazla yumuşamamasına dikkat etmek gerekiyor Yoksa fasulyeleri yerleştirirken parçalanabilirler


Hazırladığınız yüzüklü fasulyeleri bir tencereye dizerek suyu rendelenmiş soğanı ve domatesleri, tuzu ve zeytinyağını ekleyip kısık ateşte pişirin Piştiği tencerede soğuduktan sonra bir servis tabağına dizerek, servis yapabilirsiniz



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.