Şakır Şakır İngilizce |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Şakır Şakır İngilizceHello! Can Friendim
My Şuayip![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() How Are You Friendim Çoluk Çhildren HowBest'tir İnşallah My'a Question Sorarsan Best'im Allah'a Şükür ![]() World İşte Yuvarlanıp Going'im My Mother What Yapıng ![]() Keyfi Beatiful'dur İnşallah ![]() Epeydir My Mother'le No Speaking ![]() Eğer My Mother'i See Çok Selam Song La Friendim My Father What Yapıng ![]() Gine Coffeehaneye Going Mi? He Friendsleriyle Coffeehanede Okey And Batak Playing Mi? He'ye Song Sakın Yenilmesin My Brother'in Chıldreni Olmuş Boy Mu Girl Mi Olduğunu No Bilmekinğ Childrenin Boy Mu Girl Mi Oldugunu My'a Song My School Da Baya Beatiuful Going İşte School'un Başından Beri English Lesson Seeing English'i Söktüm I'm Speak English Şakır Şakır Your'a Söz Verdiğim Gibi Mail'ime Son Verirken Your'un Gözlerinden Kiss Your'u Çok Özledim Hele Bi Swim Olsun My Comeing İNŞALLAH![]() |
|
|
|
#2 |
|
Ergenekon
|
How Are You Friendim Çoluk Çhildren Howtam kopmalık bunlar, nerden de bulursun, eline sağlık, çok güzel ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
pesimistt
|
çok güzel yaa tşkler :))
|
|