![]() |
Bumbar Fırında (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bumbar Fırında (4 Kişilik)MALZEMELER 1 Koyun Barsağı (600 gr, delik olmayan) 2 Akciğer (çok ince kıyılmış) 2 İri Soğan (rendelenmiş) 200 gr (1 su bardağı) Pirinç (ayıklanıp yıkanmış) 1/4 Su Bardağı Su 1/4 Su Bardağı Et Suyu 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber HAZIRLANIŞI Önce fırınınızı orta sıcaklığa getirip (180 C) ısıtınız ![]() ![]() Et suyu dışında kalan malzemeyi birkaç kez ;harmanladıktan sonra, barsağın bir ucunu iple bağlayıp, öteki ucundan bir huni yardımı ile doldurunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|