Derin Dondurucuda Bamyanın Saklanması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Derin Dondurucuda Bamyanın SaklanmasıDerin Dondurucuda Bamyanın Saklanması Tarifi - Derin Dondurucuda Bamyanın Saklanması Nasıl Yapılır - Derin Dondurucuda Bamyanın Saklanması Malzemeleri Derin Dondurucuda Bamyanın Saklanması -Bamya başları temizlenir, -yıkanır -kaynar suda 1 dakika haşlanır, -süzgece çıkarılır -hiç suyu kalmayacak kadar süzülür, -kağıt havluya serilerek kurutulur, -buzdolabı poşetine konur, -poşet havası tamamen çıkarılır, -poşetin ağzı hava almayacak şekilde sıkıca kapatılır ![]() -derin dondurucuya atılır ![]() Yukarıdaki maddeler diğer sebzeler için çok uygun bir yol, bamya içinde olur, ama bamya salgısı yüzünden kurutarak saklamak daha iyi bir yol gibi ![]() |
|
|
|