![]() |
Beşamel Salçalı Pirzola |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel Salçalı PirzolaMalzemeler: - 10 adet kuzu veya koyun pirzola - 2 kaşık margarin - 3 kaşık un - 1,5 su bardağı süt - 2 yumurta - 1 çorba kaşığı rende kaşar peyniri - 1 su bardağı zeytinyağ veya ayçiçek yağı (kızartma için) - tuz ve karabiber Hazırlanışı: Beşamel salçası: Margarin ile un hafif pembe kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Pirzolalar, beşamel salçası yerine şöyle kaplayabilirsiniz: 3- 4 patates haşlanıp püre yapılır ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|