![]() |
Şiveydiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şiveydizyemek tarifleri - şiveydiz tarifi ![]() Malzemeler: 300 gr küçük kuşbaşı kesilmiş kuzu et- haşlandıktan sonra kemiklerinden ayırın etleri 1 su bardağı akşamdan ıslatılmış nohut yarım kg taze sarımsak (sadece beyaz kısımları) yarım kg taze soğan (sadece beyaz kısımları 2 yemek kaşığı kuru nane 1 yumurta iki yemek kaşığı un 6 dolu kepçe süzme yoğurt- 500 gr süzme yoğurt kullanabilirsiniz yağ, tuz Yapılışı: 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|