![]() |
Kırmızı Lahanalı Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Lahanalı HindiKırmızı Lahanalı Hindi Tarifi - Kırmızı Lahanalı Hindi Yapılışı - Kırmızı Lahanalı Hindi Nasıl Yapılır - Kırmızı Lahanalı Hindi Malzemeleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Bonfile 50 gr tereyağı 1 adet soğan (iri doğranmış) 500 gr kırmızı lahana (ince şerit kesilmiş) 12 adet kestane (haşlanmış) Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Tereyağını kalın dipli ve yayvan bir tavada ısıtıp, etleri yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı tavaya soğanları koyun ![]() ![]() ![]() Karıştırmaya devam ederek kırmızı lahanaları ilave edip, tuz ve karabiber serpin ![]() ![]() ![]() Kestaneleri ilave edin ve hafifçe karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arzu ederseniz üzerine kekik serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|