06-28-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kori Soslu Tavuk
500 Gr Tavuk Gögüs
7-8 Mantar- 1 Havuc
1 Kasik Siviyag-1 Kasik Margarin
1 Kasik Un-1 Bardak Süt
2 Bardak Tavuk Suyu
1 Cay Kasigi Köri-Tuz-Karabiber
Tavuk etlerini kusbasi dograyin Mantarlari ince kiyin, havuclari küp dograyin Siviyagda tavuklari sote edin Havuc ve mantarlari ekleyip, suyunu cekene kadar sotelemeye devam edin 1 Bardak tavuk suyu ilave edin, 5-6 dakika kaynatin 1 Kasik margarine 1 kasik un ekleyerek kavurun Sütü azar azar ekleyip, pürüzsüz olana kadar karistirin 1 bardak tavuk suyu, tuz, karabiber ve köriyi de ekleyip sebzeli tavuga ilave edin 3-5 dakika karistirarak pisirin
Tavuk etlerini kusbasi dograyin Mantarlari ince kiyin, havuclari küp dograyin Siviyagda tavuklari sote edin Havuc ve mantarlari ekleyip, suyunu cekene kadar sotelemeye devam edin 1 Bardak tavuk suyu ilave edin, 5-6 dakika kaynatin 1 Kasik margarine 1 kasik un ekleyerek kavurun Sütü azar azar ekleyip, pürüzsüz olana kadar karistirin 1 bardak tavuk suyu, tuz, karabiber ve köriyi de ekleyip sebzeli tavuga ilave edin 3-5 dakika karistirarak pisirin
|
|
|