![]() |
Garnitürlü Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garnitürlü TavukGarnitürlü Tavuk nasıl yapılır - tavuk yemek tarifleri - tavuklu yemekler ![]() MALZEMELER: * 1 kemiksiz tavuk göğsü * 1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan) * 1 iri soğan * 2-3 domates * 1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik * yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ YAPILIŞI: 1 ![]() Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin 2 ![]() Soğanı küçük, yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin ![]() 3 ![]() Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyin,baharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin ![]() 4 ![]() En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın, 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın ![]() |
![]() |
![]() |
|