Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
garnitürlü, tavuk

Garnitürlü Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garnitürlü Tavuk



Garnitürlü Tavuk nasıl yapılır - tavuk yemek tarifleri - tavuklu yemekler

MALZEMELER:


*

1 kemiksiz tavuk göğsü

*

1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan)

*

1 iri soğan

*

2-3 domates

*

1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik

*

yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ

YAPILIŞI:


1

Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin

2

Soğanı küçük, yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin

3

Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyin,baharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin

4

En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın, 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.