![]() |
Hardal Soslu Sokum Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardal Soslu Sokum Bifteksoslu biftek nasıl pişirilir - hardal soslu biftek tarifi - soslu ızgara biftekMalzemeler: 4 sokum bifteği (1+1/2 santim kalınlığında dövülmüş) 3 diş sarımsak (dövülmüş) 4 çorba kaşığı hardal 180 gr (3/4 su bardağı) krema 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Tarifi: Önce, ızgaranızı iyice kızdırınız ![]() ![]() ![]() ![]() Biftekleri ızgaradan alıp, ısıtılmış bir servis tabağına yerleştirerek, sosu hazırlayana kadar sıcak kalmalarını sağlayınız ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp, sosu bifteklerin üstüne dökerek servis ediniz ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|