Bilen Var mı? |
|
|
#1 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Bilen Var mı?Bir golf kulubünün soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş
Ortada duran bir cep telefonu çalmıs Yakınındaki bir adam hands-free konuşmam düğmesine basmış ve giyinirken konuşmaya başlamış![]() Adam: Alo Kadın: Merhaba şekerim, kulupte misin? Adam: Evet ![]() Kadın: Ay ben burda süpper bir deri ceket gördüm 1000 dolarcık![]() Alabilir miyim? Adam: Oluur, madem cok sevdin, al tabii ![]() Kadın: Aslında buradan önce de galeriye uğradım 2002 modellerigelmiş, tam istediğim renkte bir tane buldum ![]() Adam: Ne kadar? Kadın: 60 bin dolarcık ![]() Adam: O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama ![]() ![]() ![]() Kadın:Yaşasınnn! Bir şey daha var Geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450 bin dolar istiyorlar![]() Adam: Tamam, ama 420 bin dolardan fazla verme sakın ![]() Kadın: Oldu şekerim Sonra görüşürüz Seni seviyorum![]() Adam: Ben de seni ![]() ![]() Görüşürüz![]() Adam telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar: Bu telefon kimin, bilen var mı?"
|
|
#2 |
|
pesimistt
|
çok tşkler yaa sen de olmasan güleceğim yok yani tşkler :D
|
|
#4 |
|
_SiYaH_
|
haha çok komik yaa ![]() ![]() :::::paylaşım için tşklrr ![]()
|
#6 |
|
angelesdream
|
wallahi telefon kimindir bilmem ama ocağında artık bir sürü incir ağacı olduğu kesin
|
|
|
|