![]() |
Dereotlu Enginar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dereotlu Enginarenginar tarifi - enginar nasıl pişirilir - enginar yemeği yapılışıMalzemeler 6 orta boy enginar 6 çorba kaşığı limon suyu 4 çorba kaşığı un 1 su bardağı su 1 su bardağı zeytinyağı 1 orta boy soğan (doğranmış) 3 çorba kaşığı dereotu (kıyılmış) 1+1/2 tatlı kaşığı tuz Tarifi Enginarların saplarını kesip orta kısımlarını çıkararak hazır hale getiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş bir tencerede, zeytinyağı orta ateşte ısıtınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enginarları tencerenin içine yan yana yerleştirip tencerenin üstünü kapatarak 20 dakika hafifçe kaynatmız ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|