![]() |
Flaman Usulü İç Bezelye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Flaman Usulü İç BezelyeFlaman Usulü İç Bezelye Tarifi - Flaman Usulü İç Bezelye Yapılışı - Flaman Usulü İç Bezelye Nasıl Yapılır - Flaman Usulü İç Bezelye Malzemeleri Kullanılacak malzeme (4 kişilik): 1+1/2 kilo iç bezelye, 300 gram havuç, 75 gram sadeyağ, 1 çay kaşığı şeker, yeteri kadar tuz ![]() Yapımı : Havucun dışını kazıyın, iyice yıkayın ve küçük parçalara kesin ![]() Havuçları tencereye koyun ve üzerlerini örtecek kadar su koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Vakit vakit karıştırarak iki sebzeyi pişirin ![]() Tencereyi ateşten indirmeden tadına bakın ![]() ![]() Bezelyeler pişince tencereyi ateşten indirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|