![]() |
Korsika Usulü Bezelye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korsika Usulü BezelyeKorsika Usulü Bezelye Tarifi - Korsika Usulü Bezelye Yapılışı - Korsika Usulü Bezelye Nasıl Yapılır - Korsika Usulü Bezelye Malzemeleri Kullanılacak malzeme (4 kişilik): 1/2 kg taze iç bezelye, 1 dilim dana pançetası, 1 marul göbeği, 4 sap taze soğan, 1 demet maydanoz, 1 yemek kaşığı margarin, 1 tutam karabiber, yeteri kadar tuz ve et suyu ![]() Yapılışı: 1/2 kg iç bezelye yıkanıp suyu süzülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|