![]() |
Yumurtalı Çiriş Kavurması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurtalı Çiriş KavurmasıYumurtalı Çiriş Kavurması Tarifi - Yumurtalı Çiriş Kavurması Yapılışı - Yumurtalı Çiriş Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Yumurtalı Çiriş Kavurması Malzeme Listesi 2 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 1 Portakal 1 Çay B ![]() 2 Çorba K ![]() 100 Gr ![]() Üzeri İçin: Dondurma Hazırlanışı: Tencerenin içerisine sıvıyağını döküyoruz ![]() ![]() ![]() Portakal kabuklarını rendeleyip suyunu sıkıyoruz ![]() ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte irmiği pişiriyoruz ![]() ![]() Demlendikten sonra soğumaya bırakıyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|