Barbunya Balığı Tava |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Barbunya Balığı TavaBarbunya Balığı Tava Tarifi - Barbunya Balığı Tavanın Yapılışı - Barbunya Balığı Malzemeler: 1 Kg Barbunya Balığı1 Su Bardağı Un 1 Çay Bardağı Bitkisel Sıvı Yağ Tuz yapılışı: Yıkanmış balıklar tuzlanacak ve fazla bastırılmadan alt ve üst yüzeyleri un'a bulanacak Ocak üzerinde ki kızartma tavasına, 1 Çay bardağı bitkisel sıvı yağ konulacak, ısıtılacak Ocak ısısı normal olacak Tava içerisindeki yağ kızgın duruma geldiğinde, tuzlanmış ve un'a bulanmış balıklar tava içerisine dizilecek Balıklar alt üst edilerek fazlaca kurutulmadan kızartılacak
|
|
|
|