![]() |
Edirne Usulü Rumeli Paçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edirne Usulü Rumeli PaçasıRumeli Paçası Tarifi - Rumeli Paçası Yapılışı - Rumeli Paçası Nasıl Yapılır - Rumeli Paçası Malzemeleri Malzemeler: 3 adet yufka, 1 adet tavuk göğsü, 1 adet yumurta, 3 diş sarımsak, 1 çorba kaşığı margarin, 1 çorba kaşığı sirke, yarım su bardağı un, bir tatlı kaşığı tuz, yarım su bardağı zeytinyağı, 4 su bardağı su ![]() Üzeri için; yarım çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber ![]() Yapılışı: Tavuk göğsü dört su bardağı su ile pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|