Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ekmek, paparası, peynirli

Peynirli Ekmek Paparası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Ekmek Paparası




Malzemeler :

1 bütün ekmek

3 adet kuru soğan

2 yemek kaşığı tereyağı

1,5 su bardağı su

1 su bardağı peynir (Beyaz, lor vs)

7-8 dal dere otu

Hazırlanışı:

Bu tanım, bayat ekmekleri değerlendirme açısından da yararlıdır Pideyle de yapılabilir Önce kuru soğanları incecik kıyıp,tereyağını erittiğiniz tavada kavurun Peyniri de katıp, bir iki çevirip ateşten alın Ekmekleri iri lokmalar halinde bir tepsiye yerleştirin Üzerine soğanlı peyniri gezdirin Sonra yağı eritin ve suyla beraber ısıtın Yağlı sıcak suyla tepsideki ekmekleri ıslatın, ince kıyılmış dereotunu serpin Sıcak sıcak servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.