Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baharatlı, cevizli, kanadı, tavuk

Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı



Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı Tarifi - Tavuk Yemeği

Malzemeler


1 paket Tavuk Kanadı (ortadan ikiye kesilmiş)

3 yemek kaşığı sıvı yağ

3 yemek kaşığı Sek Yoğurt

2 yemek kaşığı soya sosu

1 yemek kaşığı bal

1 tatlı kaşığı kimyon

1 tatlı kaşığı köri

Tuz

Karabiber

Sosu için;


3 yemek kaşığı Tat Cevizli Ezme

2 yemek kaşığı Tat Mayonez

1 yemek kaşığı Sek Yoğurt


Tarifi


Derin bir kasede tavuk kanatlarını ve geri kalan tüm malzemeyi karıştırınız En az 1 saat buzdolabında bekletiniz Sosta beklettiğiniz tavuk kanatlarını güveç kaplarına koyup 200 derecede ısıtılmış fırında iyice kızartınız Diğer taraftan da küçük bir kasede Tat Cevizli Ezme, yoğurt ve mayonezi bir çırpıcı yardımıyla karıştırıp sos kasesine alınız Kızarmış tavuk kanatlarını sos ile birlikte servis ediniz




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.