![]() |
Enginar Kalpli Piliç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar Kalpli PiliçEnginar Kalpli Piliç Tarifi - Enginar Kalpli Piliç Yapılışı - Enginar Kalpli Piliç Nasıl Yapılır - Enginar Kalpli Piliç Malzemeleri ![]() Hazırlama süresi: 10 dakika Miktar: 4 kişilik İçindekiler: 1 paket Banvit Piliç İnce Göğüs 2 adet küçük boy kırmızı soğan (iri doğranmış) 1 diş sarmısak (ince kıyılmış) 1 çay kaşığı tane karabiber (dövülmüş) 1 çorba kaşığı mısır unu 1 çorba kaşığı hardal tohumu 125 ml su 60 ml beyaz şarap 1 tatlı kaşığı worcestershire sos 400 gr enginar kalbi (konserve, süzülmüş, 4`e kesilmiş) 1 çorba kaşığı biberiye Isıtılmış yağsız tavada ve hızlı ateşte etlerin her iki yüzünü, altın sarısı renk alıncaya kadar, yaklaşık 1-2 dak ![]() ![]() Soğan, sarmısak ve karabiberi ekleyin ![]() ![]() ![]() Etlerin üzerine mısır unu ve hardal tohumunu serpin ![]() ![]() ![]() Enginarları ekleyip, biberiye serpin ve 2-3 dak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|