Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kremalı Ve Fesleğenli TavukKremalı ve Fesleğenli Tavuk tarifi - Kremalı ve Fesleğenli Tavuk yapilisi ![]() Malzemeler • 600 gr tavuk göğüs eti • 1 yemek kaşığı margarin • 2 adet kuru soğan • 3/4 su bardağı krema • 3 sap fesleğen • Tuz • Karabiber Tarif Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın Tavuğu küçük küçükkesin Fesleğeni ince şeritler halinde kesin Margarini bir tavada eritin Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirin Pişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin Krem şantiyi ekleyip tuz, karabiber ve fesleğenle tatlandırın Bu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın |
|
|
|