Beşamel Soslu Fırın Tavuk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşamel Soslu Fırın TavukBeşamel Soslu Fırın Tavuk Tarifi - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Fırın Tavuk Malzemeleri Beşamel Soslu Fırın Tavuk 750 gr Tavuk750 gr Patates750 gr Havuç750 gr BezelyeHazır Beşamel Sos Tuz Karabiber Kaşar Peyniri Patatesler ve havuçlar haşlanıp küp küp doğranır ![]() Tavuk da haşlanıp didiklenir ![]() Bezelye konserve ise haşlamaya gerek yok ![]() Patates, havuç, bezelye, tavuk, tuz ve karabiber borcama konur ![]() Diğer taraftan Hazır Beşamel Sos tarifine göre hazırlanır Hazırlanan beşamel sos bu karışıma eklenerek iyice karıştırılır![]() Üzerine rendelenmiş kaşar peynir yayılır ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşar peynir eriyene kadar pişirilir ![]() |
|
|
|