![]() |
Piliçli Karnıyarık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliçli KarnıyarıkPiliçli Karnıyarık tarifi - Piliçli Karnıyarıgın yapılışı Malzemeler 1 adet küçük kuru soğan 3 adet dolmalık biber 3 adet domates Yarım su bardağı rafine yağ 1 adet piliç 1 tatlı kaşığı tuz 6 adet orta boy patlıcan 100 gr ![]() 50 gr ![]() 1 çorba kaşığı un Yapılışı Patlıcanları ayıklayıp güzelce yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Beri yanda, margarini bir tencerede eritip kuru soğanı az çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piliçli harcınız hazır olunca, bir kaşık marifetiyle patlıcanların içine doldurun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|