Piliç Kavurma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Piliç Kavurmapiliç kavurma nasıl yapılır ![]() MALZEMELER: * 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz) * 2 diş sarımsak (ince kıyılmış) * 3 tane sivribiber (ince doğranmış) * 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış) * sıvıyağ, karabiber, tuz * İsterseniz yoğurt YAPILIŞI: 1 Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın Renkleri dönene kadar kavurun![]() 2 Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun![]() 3 Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin![]() 4 İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın
|
|
|
|