![]() |
Hamsi Dürüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamsi DürümMalzemeler Hamsi (yiyenlerin sayısına göre alın) Mısır unu Tuz Bir tatlı kaşığı tereyağ Bir tatlı kaşığı zeytinyağı yapılışı ![]() Hamsilerin kafalarıyla beraber içinide alarak temizliyorsunuz ![]() ![]() ![]() * Balıkları iyice temizledikten sonra yıkanıyor ![]() ![]() ![]() * Krep tavasına mısır ununa bulayarak kuyrukları iç kısma gelecek şekilde, yan yana aralarında boşluk bırakmadan daire şeklinde diziyorsunuz ![]() ![]() *Hamsilerin bir tarafı iyice kızardıktan sonra üzerine düz bir kapak kapatıp ona alarak Yavaşça kapakta kalan hamsilerin diğer tarafını döndürerek tekrar tavaya kaydırıyorsunuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|