![]() |
Alabalık Marinada |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alabalık Marinadaalabalık nasıl pişirilir Alabalık Marinada – Börülce ile (4 Kişilik) Malzeme: 4 adet iri alabalık 500 gr ![]() 2 adet havuç 2 adet patates 1-2 adet arpacık soğanı 2 adet limon 1 çorba kâsesi un 1 çorba kâsesi rafine çiçekyağı 1 tatlı kaşığı silme tuz 2 su bardağı kaynar su Yapılışı: Balıkların karnı yarılır, solungaç ve bağırsakları alınıp atılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bu tür yemekler 24 saat sonra soğuk olarak yenir ![]() |
![]() |
![]() |
|