![]() |
Etli Taze Bakla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Taze BaklaMalzemeler 1 kg taze bakla 300 gr ![]() 1 ad ![]() 2 çorba kaşığı komili naturel yağ 1/2 limonun suyu 1 çorba kaşığı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 3 su bardağı su 2 ad ![]() Tuz Yemeğin Tarifi Kuşbaşı kesilmiş kuzu eti, yemeklik doğranmış soğan ve zeytinyağını bir tencereye koyun ![]() ![]() Baklayı yıkadıktan sonra uçlarını ve kılçıklarını temizleyin ![]() ![]() Tencerenin ortasına eti koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Etli taze baklayı ön kuvvetli sonra kısık ateşte 45 dakika pişiri Sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|