![]() |
Taze Ot Sosunda Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Ot Sosunda Levreksoslu levrek - fesleğenli levrek - balık için ot sosu tarifiMalzemeler: 4 kişilik 800 gram levrek 1 adet avokado Yarım kereviz Yarım elma 1 yaprak yeşil salata 150 gram brokoli 1 tutam dereotu 4 dal fesleğen 1/4 demet maydanoz 4-5 yaprak roka 1 adet domates 300 gram mayonez Yarım fincan limon suyu Tereyağı Tuz Karabiber Tarifi: Fesleğen, maydanoz, dereotu ve rokayı ayıklayıp, yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|