![]() |
Sudak Balığı Tavası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sudak Balığı TavasıMALZEMELER 4-6 adet dondurulmuş sudak fileto 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı taze kaşar rendesi 2 yemek kaşığı un 2 adet yumurta Kızartmak için: 1 çay bardağı sıvıyağ HAZIRLANIŞI Önce sudak balıklarına tuz ve karabiber serpiştirelim ![]() ![]() ![]() Öte yandan bir tabağa un serpiştirip bir kasede de yumurtaları çırpalım ![]() ![]() ![]() Hiç vakit kaybetmeden kızgın yağın içine atıp, arkalı önlü 7-8 dakika kadar kızartalım ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|