![]() |
İstavrit Tava 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstavrit Tava 2İstavrit Tava Tarifi - İstavrit Tava Yapılışı - İstavrit Tava Nasıl Yapılır - İstavrit Tava Malzemeleri 18 adet iri Karadeniz istavriti 450 gr ![]() 300 gr ![]() 1 demet maydanoz 2 adet yumurta İyice ufalanmış bayat ekmek içi Salçası için: 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı hardal Balıkları temizledikten sonra başlarını koparıp, kılçıklarını çıkarınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|