Pane Edilmiş Kekikli Biftek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pane Edilmiş Kekikli BiftekPane Edilmiş Kekikli Biftek Tarifi - Pane Edilmiş Kekikli Biftek Yapılışı - Pane Edilmiş Kekikli Biftek Nasıl Yapılır - Pane Edilmiş Kekikli Biftek Malzemeleri 4 adet biftek (400 gr) 1 paket Knorr Pane Harcı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı soğuk su 1 tatlı kaşığı kekik 2 adet patates 1 adet limon Yeteri kadar tuz ve karabiber Hazırlanışı 1 Patatesleri parmak şekilinde doğrayın Limon suyu, tuz ve kekik ile marine edip yağlanmış fırın tepsisine dizin Önceden 185 derecede ısıttığınız fırında patateslerin üzerleri kızarana kadar pişirin![]() 2 Parmak patatesler fırında pişerken biftekleri ince şekilde dövün![]() 3 Dövülmüş olan bifteklerin üzerine tuz, kekik ve karabiber serpin![]() 4 Biftekleri rulo yapıp suya batırın Daha sonra Knorr Pane Harcı’na bulayıp, kızgın yağda kızartın Pane bifteklerin ortasını kesip içine kızarmış patatesleri dizin, sıcak olarak servis edin
|
|
|
|