Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bamyalı, kebap

Bamyalı Kebap

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bamyalı Kebap



Bamyalı Kebap Tarifi - Bamyalı Kebap Nasıl Yapılır - Bamyalı Kebap Malzemeleri


Taze bamyaları başlarını kesmek suretiyle ayıkladıktan sonra tencerenin ortasına yarım domates koyup, bamyaları uçları domatese gelmek üzere düzenli olarak yerleştirin Öte yanda eti bir baş soğanla kavurun ve yağı ile birlikte bamyaların üzerine dökün Tuzunu, biberini, az kimyonunu koyduktan sonra limon sıkın Su veya et suyu ile ateşe verin Sofraya getirileceği zaman tencerenin ağzına bir tabak koyup, dikkatlice ve şeklini bozmamaya çalışarak tencereyi başaşağı çevirin Domatesin çevresinde bamyalar bir eiçek gibi durmalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.