![]() |
Grup Hepsi Hayranlarına.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Grup Hepsi Hayranlarına..![]() Eren bakıcı 1984 İstanbul doğumlu ![]() ![]() ![]() Altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı ![]() Londra'da Urdang Dans Akedemisinde vede Budapeşte Dans okulunda eğitim aldı ![]() "Dans@" grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti ![]() Reklam jingle'ları seslendirdi ![]() "Yıldızların Altında" müzikalinde oynadı ![]() Michael Jackson ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Selahettin Kara çalıştı Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu ![]() ![]() ![]() Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı ![]() Özel piyano ve şan dersleri aldı ![]() Kliplerde oyunculuk yaptı ![]() Reklam jingle'ları seslendirdi ![]() Yasemin Yürük 21 Eylül 1986 yılında İstanbu'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() Üç yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı ![]() Tiyatro dersleri aldı ![]() ![]() ![]() İstanbul Üniversitesi klasik bale bölümünde okuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sayıda reklam jingılları seslendirdi ![]() ![]() ![]() Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul'da doğdu ![]() ![]() ![]() Yedi yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı ![]() Özel piyano, şan ve hip-hop dersleri aldı ![]() Reklam jingle'ları seslendirdi ![]() Atatürk Kültür Merkezi Çocuk korosunda rol aldı ![]() 20 yaşında, 49 kg, akrep burcu, kitap okumayı ve yoga yapmayı seviyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup Hepsi ve kendilerini benzettikleri mevsimler GÜLÇİN:Ben sonbahar olurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CEMRE:Yaz olurdumHerkesin kendini özgür hissettiği bir mevsim çünkü ![]() YASEMİN:Yaza benzetirim ![]() ![]() ![]() EREN:İlkbahar ![]() ![]() ![]() [SIZE="3"]Grup Hepsi'nin bilinmeyenleri GÜLÇİN; grubun en soğuk kanlı üyesi aynı zamandada en utangaçlarıda olan gülçin kitap okumayı,boş zamanları olursa gezmeyi çok seviyor ![]() ![]() ![]() YASEMİN; en büyük hayali annesine müstakil bir ev almakmış ayrıca anneannesiyle uğraşmayıda çok seviyormuş birde yasemin ilaç hastasıymış en ufak bi olayda hemen ilaç içermiş ayrıca yasemin arabalardan çok hoşlanırmış ![]() EREN; tam bir film hastası boş zamanlarında genellikle film izlemeye bayılır ![]() ![]() ![]() CEMRE; boş zamanlarında gezmekten çok hoşlanırmış en büyük hayali kendine güzel bir ev almakmış birde cemre korku filmlerini izlemeyi çok severmiş cemre taklit konularındada oldukça başarılıymış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ERen
|
![]() bu kızlar yüzünden kız kardeşimle çok kavga ettim bilgisayarın her yerinde bu kızların remi var artık bıktırdı beni bide pazar günleri mutlaka HEPSİ1 dizisini seyrediyoruz mecburen ![]() |
![]() |
![]() |
|